Architectuur in vogelperspectief oktober 2024

door Webmaster
2 Lezers

Fotograaf Marilyn van Bindsbergen

Afgelopen dinsdag zijn we bij elkaar gekomen bij Harm thuis. Normaal gesproken zitten we in de Waag maar omdat we de datum verzet hadden i.v.m. vakanties kon dat nu niet.

Het onderwerp van vanavond was om architectuur vast te leggen vanaf hoogte d.w.z. vanuit vogelperpectief. We hebben de afspraak minimaal 2 foto’s van het gekozen thema te presenteren en leveren 5 foto’s per avond in. We hadden een goede, constructieve bepreek avond in een gezellige setting.
Harm was een voortreffelijk gastheer, we kwamen niets tekort.

Begin november gaan we samen op pad om straatmeubilair op de plaat te zetten. De resultaten hiervan worden 20 november besproken.

Fotograaf Marilyn van Binsbergen
Fotograaf Marilyn van Binsbergen

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen