4e Bijeenkomst Minimalistisch 2 najaar 2024

door Webmaster
4 Lezers

Fotograaf Tally Huisman

Op 11 september is Minimalisme 2 bij elkaar gekomen voor, al weer, de vierde fotobespreking. Het thema was minimalistische architectuur. I.v.m. dit thema waren we voor de zomervakantie samen naar Almere geweest.
Het onderwerp bleek lastig genoeg en ook deze bijeenkomst speelden er discussies zoals: “het is wel minimalistisch maar is het architectuur?”, “mooie foto maar minimalistisch?” en “moet er (meer) loze ruimte bij om het minimalistisch te maken”?

Er zaten ook verschillende foto’s bij waarin  een veel te druk bewolkte lucht afbreuk deed aan een minimalistisch beeld.
Al met al was het weer een leuke en inspirerende avond.

Fotograaf Marilyn van Bindsbergen
Fotograaf Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen